Mannenontbijt feestweek 2022

 

Eindelijk, na 2 jaar, konden we weer bij elkaar komen voor een mannenontbijt tijdens de Munnikenslag feestweek!

Met ruim 25 mannen kwamen we deze ochtend bij elkaar en maakte we op ludieke wijze kennis met elkaar, hebben we gezongen, geluisterd naar een theaterpreek van Jenne Minnema, een heuse battle tussen brute spierkrach en tractor power. Daarna hebben we tijdens het ontbijt verzorgd door de Munnikenslag en Bakkerij Ubak met elkaar doorgesproken over het thema Fit!

 

Zijn we Fit!, lichamelijk fit zijn is belangrijk maar door hoort ook geestelijk fit zijn bij - belangrijk dat dit in balans is. Hebben we ons doel voor ogen en werken we daar naar toe of zitten we vast aan dingen die niet bijdragen in geestelijk fitheid. Aan de hand van Marcus 2 liet Minne ons zien dat de mannen een doel voor ogen hadden om de zieke man bij de Heere Jezus te brengen, dit gaf zowel fysieke als mentale uitdaging en doorzettingsvermogen - hiervoor moet je zowel lichamelijk als geestelijk fit zijn! Ga dan ook aan de slag was de oproep in de geestelijke fitness zaal door naar de kerk te gaan, met Gods Woord bezig te zijn en met elkaar op te trekken en elkaar te helpen.

Dank alle mannen voor jullie komst en ook een hartelijke dank naar onze sponsoren die deze ochtend mogelijk hebben gemaakt:
G&A Computersde Munnikenslag en Bakkerij Ubak.

Ook hartelijk dank voor de donaties die deze ochtend door de deelnemers zijn gedaan - de kosten zijn hiermee gedekt en wat over is gaat naar het algemene noodfonds 'Giro 555'.